Пребарувате 1 понуда

“Perla Bianca“ Lounge Restaurant

Уживајте во прекрасениот ресторан со врвна услуга и многу вкусни јадења. Дојдете и уверете се во квалитетот на храната и услугата!

Контакт:
ул. Сава ковачевиќ 43б лок.1
078 672-022 , 02 2719-558, 02 2719-451