Најнови Понуди

Сите Понуди

2kg мезе + нафора + шопска = 219ден.!!!

760ден.
219ден.
Заштедувате: 71%
Истекува за

PIZZA или пастрмајлија за само 119 денари!!!

220ден.
119ден.
Заштедувате: 46%
Истекува за

Топло-ладно + кафе = 129ден.

230ден.
129ден.
Заштедувате: 44%
Истекува за

-55% на сладолед + кафе = 59ден.!!!

130ден.
59ден.
Заштедувате: 55%
Истекува за

JUMBO PIZZA 50цм, со достава = 319ден.!!!!

500ден.
319ден.
Заштедувате: 36%
Истекува за
bon-appetit