Рекламации

Доколку не сте задоволни од услугата која сте ја добиле во угостителскиот објект, слободно пишете ни на contact@lapaj.mk и образложете го проблемот. Ние во најбрз можен рок ќе Ви излеземе во пресрет и ќе се потрудиме да го решиме проблемот доколку е направен од наша страна или ќе изнајдеме соодветно решение со партнерот за да не се повтори проблемот и соодветно да бидете обештетени!

Доколу изричито не сте задоволни, контактирајте не на телефонскиот број +389 70 767 461.