Пребарувате 0 понуди

Italian Bistro & Bar GALA

Во центарот на Скопје вкусете ги најквалитетните италијански специјалитети и уживајте во внимателно создадениот амбиент, само во Italian bistro & bar GALA!

Контакт:
ул. Васил Главинов бр.14
+389 70 911 010

Моментално нема понуди во Italian Bistro & Bar GALA