Како работи Лапај?

Како работи Лапај?

Лапај е сајт за колективни попусти кој се занимава со понуди и попусти од угостителските објекти како што се ресторани, гостилници, кафичи…. сето тоа на попуст од 30% до 90%.

Дали треба да се регистрирам за да можам да купам понуда?

Не. За да можете да ги користите понудите на Лапај не е потребно претходно да се регистрирате на страната.

Како да го искористам купонот?

Кодот од купонот можете да го покажете кај нашиот партнер преку Вашот мобилен или пак преку испечатениот купон.

Што ако немам принтер?

Доволно е да го покажете кодот од купонот преку Вашиот мобилен телефон или лап топ!

Дали може да го искористам мојот купон истиот ден кога сум го купил?

Зависи од понудата. Во условите на секоја понуда е наведено кога може да се искористи купонот.

Што ќе се случи ако мојот купон истече?

Доколку купонот истече, ја губи промотивната вредност.

Дали може да спојувам повеќе купони?

Тоа зависи од самата понуда. Затоа пред да купувате прочитајте ги убаво уловите за користиње таму ќе можете да видите дали за одредена понуда може да се спојуваат повеќе купони.

Како да добивам известувања за понудите на e-mail?

За да ги добивате нашите пониди на e-mail, потребно е да го внесете Вашиот e-mail во полето “Добивај понуди на e-mail” со што ќе бидете во тек со највкусните понуди.