Пребарувате 0 понуди

Groove Cafe

Повелете во прекрасниот амбиент кој го нуди Groove Cafe кој се наоѓа на улица Македонија... Уживајте, напијте се некоја пијачка или пак пробајте ја разновидната и вкусна храна, многубројни специјалитети како и вкусните пици...

Контакт:
ул. Македонија, Скопје
+389 78 260 726

Моментално нема понуди во Groove Cafe