Пребарувате 0 понуди

Griddy house

Енергијата и шармот што го има овој локал е реткото нешто што може да се види во Скопје. Вафлите и палачинките ми се одлични со прифатливо необични ниски цени, а сепак врвна и професионлно одлична услуга !

Контакт:
Ул. 23 Октомври 18а / 12
тел. 071 212 226

Моментално нема понуди во Griddy house