Пребарувате 2 понуди

Моја куќа

Моја и твоја, наша куќа една и единствена Моја куќа! Македонска топла куќа, ресторан со домашни и свежи специјалитети! Атмосфера за сите генерации, само во Моја Куќа! Уживајте во зеленилото, добрата храна и услуга како и во спокојот од градскиот метеж кој ви го пружа нашата летна тераса. За време на викендите, имате можност да уживате во одлична музика со чалгии. За информации и резервации, Ве очекуваме на 070 318 504

Се наоѓаме во непосредна близина на продавница Вучко, Тинекс маркет и игротека Виножито, на ул. Владимир Комаров 13А, Аеродром, 1000 Скопје
Контакт тел. 070 318 504