Пребарувате 2 понуди

Билијард Клуб Хазард

Хазард се наоѓа на Новата Железничка Станица во Скопје и располага со 6 професионални маси за билијард, 2 пикада и низа други интересни соджини. Работно време секој ден од 12 - 05 часот. Може да резервирате на + 389 71 330 809. Дојдете и уживајте во прекрасната атмосфера со вашите пријатели и поминете прекрасен период од вашиот ден играјќи билијард, пикадо или пак во поголемо друштво одиграјте партија карти и уживајте во приватноста која Ви ја нудиме. И ново отворениот Клуб Хазард се наоѓа во близина на градскиоот парк на местото на поранешен Клуб Ентернет во Скопје. Хазард располага со 6 професионални маси за билијард, пикада, пинг понг маси , маси за табла, компјутери за интернет и играње, сони, и мини кино.

Работно време секој ден од 12 - 05 часот. Може да резервирате на + 389 71 330 023.

Контакт:
Хазард Клуб(железничка станица)
071 330 809

Хазард клуб Дебар Маало
Ул. Орце Николов бр. 98 ( поранешен клуб Ентернет )
071 330 023