Добивај понуди на e-mail

Невалидна e-mail адреса
Активни понуди

Актуелна понуда: Фамилијарна пица капричиоза или 2 пастрмајлии(500гр/40цм) + 2 палачинки + 2 нес кафиња за само 319 денари Burger&Pizza Bar GO!...

Повеќе
Вредност
590 ден.
Цена
319 ден.
45%
ПОПУСТ
Понудата е истечена:

25837 прегледи
Купонот може да се користи веднаш
ПЕЧАТИ КУПОН

Услови

  • Купонот можете да го искористите во Burger&Pizza Bar GO!
  • Купонот може да се користи веднаш
  • Едно лице може да искористи неограничен број на купони
  • Купонот е валиден од 12.03.2014 до 22.04.2014
  • Контакт телефон: 070 900 222; 02 5297 229; 077 657155
  • Повеќе информации на: contact@lapaj.mk

Што добивате

 

  •  Фамилијарна пица капричиоза (50цм) или 2 пастрмајлии(500гр/40цм свински /пилешки)
  • 2 палачинки со крем, банана, плазма и чоколаден прелив
  • 2 нес кафиња
Опис

Ново отворен Burger&Pizza Bar GO! кој нуди исклучителна храна и различни вкусови на сендвичи и пици во центарот на Скопје.

Burger&Pizza Bar GO!:

Телефон: + 389 70 340 750 +389 75 710 798

ул. Дебарца бр.21, Скопје

Фамилијарна пица(50цм) + 2 палачинки + 2 не...

ОПИС

Зголеми мапа
Сакам да јадам