ПЕЧЕНО ПИЛЕ НА ЖАР 1кг + ПОМФРИТ 0,5кг + 2 PEPSI 0.5L = 249ден.

(6 reviews)

Истекува за

50% попуст на печено пиле на жар +дупла порција помфрит + 2 сока Pepsi само за 249 денари, во Пиле на жар - Јовлен!

500ден.
249ден.
Заштедувате: 251ден.
-50%

ПОНУДАТА ВКЛУЧУВА:

  • Печено пиле на жар 1кг
  • 2 Порции помфрит 500гр
  • 2  PEPSI 0.5L

НАПОМЕНИ:

  • Кодот може да се искористи во Пиле на жар – Јовлен
  • Кодот може да се користи веднаш
  • Кодот може да се користи од 15.03.2018 до 15.04.2018
  • Едно лице може да искористи неограничен број на кодови

Последни коментари

Остави коментар

Локал

Пиле на жар - Јовлен

Ние готвиме за Вас!!!

Контакт:
ул. Хрито Татарчев бр. 47а
072 236 478

Локација

Hristo Tatarchev 49, Skopje 1000, Macedonia (FYROM)