Коктел по избор =99 денари!!!

(4 reviews)

Истекува за

-55% попуст на коктел по избор Blue lagoon, Sex on the beach, Tequila sunrise, Long Island... само за 99 денари, во Lounge bar PERLA BIANCA!!!

220ден.
99ден.
Заштедувате: 55%
-55%

ПОНУДАТА ВКЛУЧУВА:

 • коктел по избор:
  • Blue lagoon
  • Manhattan
  • Cuba Libre
  • Mojito
  • Caipirinha
  • Caipiroska
  • Pina Colada
  • B C B
  • San Francisko
  • Sex on the beach
  • Cosmopolitan
  • Tequila sunrise
  • Margarita
  • Tequila sunset
  • Long Island
  • Aperol Spritz

НАПОМЕНИ:

 • Кодот може да се искористи во Lounge bar PERLA BIANCA
 • Кодот може да се користи веднаш
 • Кодот може дa се користи од 03.02.2018 до 03.03.2018
 • Едно лице може да искористи неограничен број на кодови
 • Кодот важи само за во ресторанот, не важи “за носење”

Остави коментар

Локал

Lounge bar PERLA BIANCA

Топлиот амбиент,свежите бои кои му даваат посебна убавина на ова место,се причина повеќе да дојдете повторно и повторно.Уживајте во она кое е созададено со љубов.

Локација

3rd Macedonian Brigade Blvd 43, Skopje 1000, Macedonia (FYROM)