Пребарувате 0 понуди

Thong Thai Restaurant - Тајландски Ресторан

Оргиналниот вкус на тајландската храна отсега ќе можете да го вкусите во
првиот тајландски ресторан во Скопје, „Thong Thai“, лоциран во центарот на
ТЦ Лептокарија. Тајландската кујна е комбинација од слатко, луто, горчливо,
кисeло, се тоа искомбинирано со разни зачини, месо, сосови, така што да
можете поединечно да го почуствувате секој вкус. Сите овие егзотични
вкусови имате можност да ги пробате токму во „Thong Thai“, приготвени од
вештите раце на главниот кувар кој доаѓа директно од Тајланд, Пицхет
Сиунгдунг. Во менито на „Thong Thai“ се наоѓаат над 70 тајландски оброци и
дополнително десерти. Тука е слатко-киселото пилешко, вкусните сосови од
кикирики, индиски ореви комбинирани со познатите нудлс, изобилство од
салати комбинирани со различно месо, различни видови на ориз, пилешко,
телешко, свинско, риба, морски плодови искомбинари во различни порции со
различни сосови и вкусеви. Секако имате можност да го пробате неодоливиот
вкус на пржениот сладолед и чискејк. Егозотичниот вкус на тајландската
храна и релаксирачката музика во „Thong Thai“, ќе ви овозможи да уживате во
духот на тајландската традиција. Ви поскауваме добредојде и се надеваме
дека ќе уживате во уникатната тајландска храна.

Контактак:
ТЦ Лептокарија
Тел. 02 307 0802 / 071 661 234

Моментално нема понуди во Thong Thai Restaurant - Тајландски Ресторан