Пребарувате 0 понуди

Роџер Пијано

Ексклузивен ресторан во форма на замок. Зимно време покрај камин во ВИП салон, лето во бавча како во рајска градина во кој ќе се чувствувате посебно на само 7км од Скопје! Дојдете и уверете се во гастрономскиот квалитет по најефтини цени!
Работно време: од 9 до 24 часот
Викенд со жива свирка: Амадеус бенд
Организира секаков вид на прослави и свадби во кралска сала до 360 гости и бавча до 450 гости

Контакт:
населба Илинден, 1000 Skopje
Телефон 078201215; 070205141

Моментално нема понуди во Роџер Пијано