Пребарувате 1 понуда

Ресторан Томче Софка

Интимно и пријатно место во градскиот парк

Во ресторанот "Томче Софка" имате можност да ги вкусите сите национални и интернационални јадења додека во пицеријата која е составен дел од ресторанот може да ги вкусите најдобрите пици во градот.
Ноќите исполнети со староградска музика го доловуваат интимниот амбиент.
Организираме коктели и кетеринг услуги.
КОНТАКТ:
Ул. Ј.Константинов Џинот бр.14, Скопје - ГРАДСКИ ПАРК - Скопје
ТЕЛ.: 02 3117 250 / 02 3127 293 / 078 669 240