Пребарувате 0 понуди

Pizza Twiggy

Во ново отворената Pizza Twiggy можете да го споите прекрасниот амбиент со вкусните италијански пици и професионалната услуга и пристапните цени. Повелете да ги вкусите нашите специјалитети. Се наоѓаме во трговскиот центар Рамстор на први кат.

Контакт:
Т.Ц Рамстор I кат - food corner
+389 3238 805

Моментално нема понуди во Pizza Twiggy