Пребарувате 0 понуди

Nu House & friends

Се работи за убаво уредено местенце во кое се јаде Нутела. Палачинки, колачиња, вафли, кифли, ролати, тостови... сето тоа полнето со кремот на Нутела.

Контакт:
бул. Климент Охридски, Скопје
+ 389 77 44 33 99

Моментално нема понуди во Nu House & friends