Пребарувате 0 понуди

Nargile Caffe

Најдоброто Nargile Caffe во Македонија и на Балканот... тука можете да најдете не само наргиле, туку и разни турски специјалитети како турско кафе, турски десерти, турска храна итн... Дојдете и уживајте... Бидете дел од модерната историја во модерно време...

Контакт:
Турска Чаршија, Скопје
+389 071 393 999

Моментално нема понуди во Nargile Caffe