Пребарувате 0 понуди

Lounge Bar - Maranata

Наједноставно кажано, дојдете и уживајте! Испијте го Вашето утринско кафе, поминете ги попладневните часови во уживање, организирајте ја Вашата прослава, во новиот и прекрасно уреден Cafe Bar - Maranata!!!

Контакт:
ГТЦ 2ри кат над кино Милениум
+389 72 532 320

Моментално нема понуди во Lounge Bar - Maranata