Пребарувате 1 понуда

Кај Шефот

Дојдете и уживајте во македонските специјалитети приготвени од врвни кулинари, во пријатната и секогаш опуштена атмосвера.
КОНТАКТ:
Ул. „Кузман јосифовски Питу“ бр.26/3 – Скопје
тел. 075 775 007 / 071 271 125