Пребарувате 0 понуди

K8

Традиционалниот вкус на американските слатки измешан со традиционалниот амбиент на Старата скопка чаршија ќе ви овозможи вистинско уживање. К8 е место кое ќе ви понуди слатки производи препознатливи за американското подневје, пита со јаболка, пита со ореви, колачиња со лимон или традиционално брауни или пак уживање кафе и капкеј со специфично американски вкус.

Амбиентот е збогатен со лесна музика, претежно џез, кое ви овозможува да се изрелаксирате и да уживате додека разговарате.

Ако еднаш ги пробате нашите колачи ќе сфатите дека СЕКОГАШ ИМА МЕСТО ЗА УШТЕ ЕДНО.

Контакт:
ул. Градиште бр 7, Скопје (стара скопска чаршија)
+389 70 383 328

Моментално нема понуди во K8