Пребарувате 0 понуди

Green Caffe

Поминете квалитетно време со пријателите уживајќи во топлата атмосфера и разни специјалитети зготвени по специјален рецепт.

Контакт:
бул. Јане Сандански Т.Ц Бисер Сутерен
078 726 757 / 02 2450 541

Моментално нема понуди во Green Caffe