Пребарувате 0 понуди

Гостилница Тамбура

Гостилница Тамбура е место одделено од секојдневниот градски метеж , модерно, уникатно но сепак традиционално . Ја нуди традиционалната македонска кујна на уникатен начин кој на секој би му се допаднал. Се наоѓаме во Аеродром позади 7ца. (Паркинг бесплатен) Повелете, Ве очекуваме...

Контакт:
бул. Јане Сандански бр.9а - Скопјанка
078 882 774

Моментално нема понуди во Гостилница Тамбура