Пребарувате 0 понуди

Канцеларија Тафталиџе

Повелете и овој викенд во Канцеларија Тафталиџе. Имаме добра храна, топла атмосфера со жива музика во петок од 17:00 до 01:00 и во сабота навечер од 21:00.
КОНТАКТ:
Ул. „Варшавска“ бр.6 - Скопје
078/387 365 ; 02/307 1001 ; 071/216 101

Моментално нема понуди во Канцеларија Тафталиџе