Пребарувате 1 понуда

Гостилница Гезме

Во пријатен староградски македонски амбиент со највуксни традиционални јадења приготвени на скара на жар, тави и уште многу други специјалитети само во гостилница Гезме. Гостилница Гезме е официјално прогласен за најдобра Гостилница за 2013 година. Повелете посетете не ...

Контакт:
бул.Александар Македонски бр.30, Скопје
тел. 070372119