Пребарувате 2 понуди

Еснаф Трио

Дојдете и уживајте во гурмански приготвените специјалитети, пропратени со пријатниот амбиент и квалитетната услуга во Еснаф Трио!

Контакт:
тел. 078296776
бул. Јане Сандански 11-1/1