Пребарувате 4 понуди

ЕСНАФ ТРИО

Дојдете и уживајте во гурмански приготвените специјалитети, пропратени со пријатниот амбиент и квалитетната услуга во Еснаф Трио!

Контакт:
тел. 02-612-1742
бул. Јане Сандански 11-1/1