Пребарувате 0 понуди

Caffe restaurant SEGRETO

Утрото започнува со добро топло кафе, денот ... со највкусните пици и други медитерански специјалитети ... крајот на денот ... Caffe restaurant SEGRETO е вистинското место. Се наоѓаме во Ново Лисиче спроти ОУ Лазо Ангеловски. Повелете ВЕ очекуваме...
Работно време од пон-чет од 08 до 12часот а од пет-нед од 08 до 01 часот.

Контакт:
Булевар Асном 72 локал 1
+389 77 878 022

Моментално нема понуди во Caffe restaurant SEGRETO