Пребарувате 1 понуда

Berlin bar und kaffe

Пријатно место да го испиете првото утринско кафе, да седнете на одмор со пријателите, да се опуштите... и уживате во пријатната атмосвера и услужливиот персонал.
Контакт:
бул. Кузман Јосифовски Питу 24 - Скопје
070858089